allan-filipe-santos-dias-404410-unsplash.jpg

TRENDSPANING 2018

Trendspaning med fokus på fotografi och film i dagens medialandskap. 

När vår kommunikation idag till stor del består av visuellt innehåll som BILD och FILM DIGITALT är det viktigt att förstå vad som påverkar de visuella trenderna GLOBALT och vilka dessa är. När tekniken utvecklas och ger oss möjligheter måste vi förstå och välja plattformar och vad dessa ska fyllas med. En insiktsfull föreläsning som ger dig en inblick på det senaste kring STILL, RÖRLIGT och dess uttryck och inte minst hur, var och när dessa bäst fungerar. 

ANALYS & RESEARCH
Årets trendspaning utgår från de senaste trenderna kring visuella kommunikation, fotografi, grafisk form, teknik, konsument- och beteendetrender. Russinen har plockats ur kakan från marknadens tyngsta röster och aktörer, bland flera Getty Images, Adobe, Business Insider och  Google. I diskussionen snuddar vi också kring Asien med Kina i fokus och hur det påverkar vår kommunikation. 

Namnlöst-1.jpg
 
 

FAKTA

45 min
Kortversion, upp till 20 personer
8500 SEK. 

2,5 h
Fördjupning med diskussion kring den /filmer utifrån företagets perspektiv. 15000 SEK.

Priser exkl. moms och gäller föreläsning i Stockholm. 
 

Föreläsningen passar alla som arbetar med kommunikation, såväl i företag, start-ups, organisationer eller byråer. 


OM KRISTOFER
Kristofer Samuelsson producerar bild, film och visuellt innehåll som skapar impact och positiv förändring. Med en strategisk och kreativ bakgrund rör sig Kristofer obehindrat mellan visuell produktion och strategisk arbete med roller som Creative Director, fotograf/DP, creative producent och rådgivare till reklambyråer, entreprenörer, organisationer och företag. Med ett brinnande intresse för människor, fotografi, visuell kommunikation och marknadsföring har Kristofer skapat både idéer och visuellt innehåll till fler av Skandinaviens ledande företag och byråer.

Kristofer Samuelsson summer 2017 bw (1 av 1)-2 2.jpg