Ny film - Jernhusen kampanj

CROSS PLATFORM KAMPANJ 2018

Nyligen producerade vi visuellt innehåll i form av film, cinemagraphs och stillbilder i en cross media kampanj för Jernhusen (Stockholm Centralstation). Syftet är att uppmärksamma Jernhusens och Stockholm Centralstations nya matdestination i Norra Hallen.  Med en genomgående, tydlig visuell ton kan Jernhusen oavsett kanal och plattform väcka intresse och repetitivt arbeta in kampanjens budskap hos förbipasserande Stockholmare. Displayer, print, utskick, puffar online etc skapar en tydlig helhet och vi anser att detta tillsammans med en bra mediaplan är basen i smart kommunikation 2018. 

Client: Jernhusen
Agency: Seizo
Produced by Fanny Herngren at Söderberg Agentur & Kristofer Samuelsson Photography

FILM / CINEMAGRAPH / PRINT

lowres_Jernhusen_4rätter__DSC3824_Kristofer Samuelsson Photography.jpg
lowres_Jernhusen_4rätter__DSC4056_Kristofer Samuelsson Photography.jpg