Kan man producera film, stillbild och Cinemagraphs samtidigt?

BTS_Porudction_20170921__DSC0636_Kristofer Samuelsson Photography.jpg

BTS

Förra veckan fick vi visa prov på produktionsförmåga och kreativitet samt en gnutta tur med vädret. Två kampanjbilder, två filmer och en cinemagraphs på olika locations producerades för en och samma kund. Till saken hör att vi fångade golden hour under morgon och kväll vilket medförde att vi hade en lucka på ca 1,5-2 h på film och 1 h på stillbild och cinemagraphs. Med mig hade jag ett fantastiskt team med Nina Rosqvist som produktionsledare, Conny Fridh till DoP och Magnus Anderssen till gripp och ljus, Peter Öfvgård satte HMIerna dag två och min roll var producent och kreativt ansvarig mot byrå och slutkund. Denna vecka är vi inne i postproduktion så snart kan vi visa mer kring innehållet och hur vi gjorde för att nå fram till bra resultat.