Volvo & Jens Lapidus

För Volvo Cars producerade vi porträtt på den bokaktuella författaren och advokaten Jens Lapidus. För tio år sedan lanserade Jens den uppmärksammade boken Snabba Cash, en av Sveriges mest sålda böcker, och 2016 kom uppföljaren Snabba Cash XL. 

En mulen novemberdag stod för det dova ljuset som vi ville framkalla kring den för Stockholms ikoniska plats Munchen Bryggeriet. Vi skapade konturer i ansikte och en reflex i ögonen med Profotos Beauty Dish och sökte fram skuggor och reflektioner tills bilden satt. Min AD Mathias Lövström behandlade bilder på ett riktigt bra sätt i Layouten och det tackar vi för och kul med så många positiva kommentarer kring omslaget från olika håll:) Och som vanligt skriver Markus Wilhelmson på ett medryckande intressant sätt. Mer sådant!!!

Client: Volvo Cars / Spoon
AD: Mathias Lövström
Photo: Kristofer Samuelsson
Retouch: Daniel Lindlöf
Assistent: Magnus Anderssen